MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ TOSOT
MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4500.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/3670 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1085 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:11.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:31.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина, плазма филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: Не е на лагер
31.99000 НАРАЧАЈ
ОПИС Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор.
ДИМЕНЗИИ
894 291 211
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5A
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, нормален sleep mode,тајмер, turbo ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
25.99000 27.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
TOSOT MUSE LCLH TWH12AFC-K6DNA5D
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3500/3670 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -22℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 40 м2 ФУНКЦИИ: Произведено од GREE. Самодијагноза, интелегентно отопување, аuto restart, I Feel фунција, sleep mode, тајмер, turbo, тивок мод на работа, интелигентно одмрзнување, грејач на компресор. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
31.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ