TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ HAIER
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4600.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3600/3700 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1110 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Анти бактериски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 550 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА: 12 до 48 часа
29.99000-16%промотивна цена 34.99000
стара цена
НАРАЧАЈ
ОПИС 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер.
ДИМЕНЗИИ
820 280 195
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
НАЈДОБРА ЦЕНА
СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ
TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
HAIER TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CLC/1U35MEEFRA
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3600/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
29.99000 34.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
HAIER TIDE PLUS AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3200/3400 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: DC Inverter технологија со Intelligent Air, функција на самочистење и самодијагностицирање, можност за Wi-Fi управување, Auto-restart, 24h тајмер, оптимизиран дизајн на вентилаторот. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
31.99000 33.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ
TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1
ТИП: ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A++ МОЌНОСТ: 3600/3700 W ГРЕЕЊЕ / ЛАДЕЊЕ: ОД -15℃ ДО 43℃ ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: ДО 35 м2 ФУНКЦИИ: 180° sine wave DC Inverter технологија со IntelligentAir, Super Quiet mode, Comfortable sleep mode - режими на работа , Eurovent сертификат, можност за Wi-Fi управување, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24hтајмер. ГАРАНЦИЈА: 3 ГОДИНИ
36.99000 38.99000
ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ